Guanyadors dels passis del Festival Tradicionàrius

Guanyadors dels passis del Festival Tradicionàrius

Aquest any, el Festival de música Folk Tradicionàrius, mostra que vetlla per donar visibilitat al treball dels músics en l’àmbit de la recreació i interpretació de la música tradicional, ha celebrat la seva 35a edició sortejant uns passis dobles per a les entitats federades. Per tal d’apropar la música d’arrel a les diferents entitats, s’ha decidit regalar 4 passis a cada un dels ateneus guanyadors.

Les entitats guanyadores dels passis són les següents:

Els passis es podràn obtenir CAT Tradicionàrius, però prèviament s’huràn de reservar les entrades indicant el concert seleccionat. Aquestes sol·licituds s’han d’enviar al següent correu: saraperalta@tradicionàrius.cat. Per poder assistir al concert, aquestes sol·licituds han d’estar confirmades.

Aquí podeu trobar tota la informació del Festival.

Aquí podeu descobrir tota la programació dels espectacles.

 

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.