Ateneus, ja us podeu inscriure a la Mostra d’Igualada

Ateneus, ja us podeu inscriure a la Mostra d’Igualada

La Mostra d’Igualada és un mercat estratègic de Catalunya des del 2013. Es tracta d’un espai de trobada, d’intercanvi d’informació i d’establiment de contactes entre els diferents agents que operen en el sector de les arts escèniques per a tots els públics.

Una fira que té per objectiu ser plataforma de difusió dels espectacles infantils i juvenils, per tal de proveir la programació dels municipis i festivals de Catalunya i l’Estat, i propiciar la internacionalització de les companyies catalanes.

Per això, des de la FAC animem a tots els ateneus a assistir a la Mostra, ja que serveix com una plataforma de connexió i de creació de sinergies entre equipaments culturals i propostes artístiques de qualitat.
Els representants dels ateneus que s’inscriguin, hauran de posar al nom de l’entitat: FAC-XTAC – “NOM DE L’ENTITAT“. D’aquesta manera apareixeran tots els ateneus junts en el directori. No hi ha descompte, però el preu és assequible i de segur que tothom qui vulgui hi podrà assistir.
Trobareu tota la informació de les inscripcions clicant aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.