Ateneus, voleu participar en un projecte educatiu europeu d’arts escèniques finançat pel Programa Erasmus+?

Ateneus, voleu participar en un projecte educatiu europeu d’arts escèniques finançat pel Programa Erasmus+?

Es busquen ateneus ubicats a Catalunya, més concretament a Barcelona i rodalies, que vulguin acollir a estudiants en pràctiques de producció d’arts escèniques provinents d’Irlanda del Nord. A continuació podeu trobar més informació al respecte:

  • Dates de pràctiques: del 28 de març al 9 d’abril de 2022
  • Comarques: (Barcelonès, Maresme, Vallesos, Baix Llobregat , Penedès, Bages i Anoia, que s’hi pugui arribar en transport públic amb poc més d’una hora)
  • Estudiants: estudiants de Formació Professional de Producció d’Arts Escèniques a l’escola South Eastern Regional College. Els estudiants vindran acompanyats amb 2 professors.
  • Activitats que podrien realitzar: Assistència en organització de sales, muntatge d’escenaris, operacions de llum, so, vestuari, atrezzo, assistència en assajos,  entre d’altres. Possibilitat de fer pràctiques en horari nocturn i caps de setmana.
  • Acollida d’estudiants: recomanem acollir 2 estudiants per ateneu per a facilitar l’adaptació dels estudiants. Els estudiants estaran allotjats a Barcelona pel què haurien de poder arribar en transport públic als ateneus d’acollida.
  • Idioma: els estudiants parlen només anglès. Encara que no parlen ni català ni castellà, l’experiència és molt gratificant per totes les parts. Els estudiants fan l’esforç de fer-se entendre i les organitzacions d’acollida poden practicar les habilitats comunicatives.
  • Programa Erasmus+: Subvenciona completament el projecte sense cap cost per a vosaltres. La beca cobreix viatges, assegurança privada d’accidents i riscos a tercers, allotjament, transports i manutenció.

Cliqueu aquí per accedir a la fitxa d’adhesió pels Ateneus que vulguin participar en l’acollida d’estudiants.

Cliqueu aquí per accedir al díptic explicatiu.

La data límit per apuntar-se és el 28 de febrer. Podeu contactar a  e-mail al mrodrigo@traineeup.com o per telèfon al: +34 664 033 750.

Trainee+Up és una organització intermediària dedicada a ser el nexe entre escoles i estudiants europeus amb organitzacions ubicades a Catalunya amb l’objectiu d’organitzar estades de pràctiques que ajudin als joves a inserir-se al món laboral i a les organitzacions d’acollida a enriquir-se de l’intercanvi cultural i professional de l’experiència. Durant l’estada dels estudiants, assistim a totes les parts per garantir la qualitat del projecte. Addicionalment, organitzem l’allotjament dels estudiants i la documentació prèvia i final de pràctiques com ara conveni de pràctiques i certificats.

En cas d’estar interessats, contactar amb Mireia Rodrigo al correu info@traineeup.com / mrodrigo@traineeup.com o per telèfon +34 664 033 750.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.