‘Sentimental’ de Cesc Gai, arriba al Cicle Gaudí als ateneus

‘Sentimental’ de Cesc Gai, arriba al Cicle Gaudí als ateneus

En virtut de l’acord entre l’Acadèmia de Cinema Català i la Federació d’Ateneus de Catalunya, tots els ateneus que ho vulguin, poden inscriure’s al Cicle Gaudí i entrar dins el circuit de projeccions que s’hi fan, amb els passis de pel·lícules de primer nivell que ofereix l’Acadèmia.

Aquest mes arriba ‘Sentimental’, una comèdia dirigida per Cesc Gay, amb la participació dels actors Javier Cámara, Griselda Siciliani, Alberto San Juan i Belén Cuesta. Aquesta pel.lícula de Cesc Gay, després de l’èxit de “Truman” (2015) és una reflexió sobre la vida en parella i la sexualitat que tracta amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’apariència.

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes per any, una cada mes, a quasi una vuitantena de poblacions de tot el territori. Arriba allà on els ciutadans no tenen un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

Els ateneus que estiguin interessats, només han de posar-se en contacte amb la coordinadora del Cicle Marina Saura i Olivella escrivint al correu msaura@ciclegaudi.cat o trucant al 673 284 114 (preferiblement de 8h a 16h) i indicant que sou un ateneu federat. Així es promou que els ateneus que tenen sales de cinema, programin pel·lícules de producció catalana i s’uneixin a la seva xarxa de sales que programen en aquesta línia.

Tags: Cicle Gaudí

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.