Ja podeu inscriure el vostre ateneu dins el Cicle Gaudí per acollir les millors pel·lícules catalanes de l’any

Ja podeu inscriure el vostre ateneu dins el Cicle Gaudí per acollir les millors pel·lícules catalanes de l’any

El  Cicle Gaudí  és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les  Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Generalitat de Catalunya  i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes per any, una cada mes, a quasi una vuitantena de poblacions de tot el territori. Arriba allà on els ciutadans no tenen un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

Els ateneus que estiguin interessats, només han de posar-se en contacte amb la coordinadora del Cicle Marina Saura i Olivella escrivint al correu msaura@ciclegaudi.cat o trucant al 673 284 114 (preferiblement de 8h a 16h) i indicant que sou un ateneu federat. Així es promou que els ateneus que tenen sales de cinema, programin pel·lícules de producció catalana i s’uneixin a la seva xarxa de sales que programen en aquesta línia.

Amb poc més de 4 anys el Cicle Gaudí ha multiplicat per més de 6 la seva presència arreu del territori, passant de les 12 sales amb què es va iniciar el 2016 a la província de Barcelona, a les 77 que el conformen en l’actualitat a tota Catalunya. La voluntat que hi ha darrere aquest projecte és promoure el consum de cinema català a tot el territori, prestigiar la cinematografía feta aquí i fomentar un hàbit de consum en el públic català, facilitant-li l’accés a les històries que més directament l’interpel·len.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.