Convoquem la segona Taula de Lideratge per a presidències d’ateneus

Convoquem la segona Taula de Lideratge per a presidències d’ateneus

INSCRIU-TE A LA TAULA DE LIDERATGE A TRAVÉS D’AQUEST ENLLAÇ

Després de l’èxit de la primera edició el passat 2 de juny, convoquem la segona Taula de Lideratge, una jornada de formació i intercanvi d’experiències, que tindrà lloc el 14 de setembre, de 9.30h a 13.30h, al Castell de Verdú, a Verdú (Urgell).

L’activitat serà una trobada destinada exclusivament als presidents i presidentes dels ateneus, per oferir orientació i eines a l’hora d’encapçalar les vostres respectives juntes directives. La Taula de Lideratge estarà conduïda un cop més per Javi Castillo, Graduat en Ciències de l’Activitat Física i Esport, Postgraduat en Educació Emocional i Benestar i Màster en Coaching amb PNL.

En aquesta ocasió, l’enfocament de la sessió serà en les competències de les presidències per representar l’ateneu davant de les administracions públiques, empreses i entitats col·laboradores, amb l’objectiu de fomentar aliances estratègiques que ens beneficiïn. En aquest sentit, es compartiran especialment estratègies i consells sobre com comunicar i negociar efectivament les demandes a les administracions.

La trobada culminarà amb un aperitiu a peu dret, a càrrec de la Federació d’Ateneus.

Si presideixes un ateneu, pots formalitzar la teva inscripció mitjançant aquest formulari.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.