Celebració del Dia Mundial de la Música al Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei

Celebració del Dia Mundial de la Música al Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei

El passat 21 de juny, el Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei va ser l’escenari d’una celebració molt especial amb motiu del Dia Mundial de la Música, organitzada conjuntament per l’ateneu i la Federació d’Ateneus de Catalunya, a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC).

A la celebració hi van assistir Ainoa García, regidora de Cultura de la localitat; Pep Morella, president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, i Ermenegild Siñol, president de l’entitat amfitriona, que van destacar la importància de la música com a element unificador i dinamitzador de la vida cultural dels ateneus.

L’esdeveniment va comptar amb un concert de la reconeguda artista internacional Janine Johnson, que va oferir l’espectacle Black Cherry Swing en versió quartet. Janine Johnson va crear una atmosfera íntima i captivadora amb les seves versions dels grans èxits de soul i jazz.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.