Nou mòdul del programa Gestió d’Entitats: ‘Contactes FAC’

Nou mòdul del programa Gestió d’Entitats: ‘Contactes FAC’

Seguim afegint actualitzacions al programa Gestió d’Entitats. Amb l’objectiu de millorar encara més la gestió i la connectivitat dels ateneus federats, s’ha obert el mòdul gratuït Contactes FAC, el qual proporciona una base de dades general amb contactes d’administracions i empreses, i està a l’abast de totes les entitats.

Característiques del mòdul ‘Contactes FAC’

 • Base de dades compartida: Aquest mòdul ofereix una base de dades centralitzada per a tots els ateneus federats, facilitant l’accés a informació crucial i actualitzada sobre contactes d’interès, com empreses i administracions.
 • Funcionament intuïtiu: A la part dreta del mòdul, hi trobareu un buscador per navegar fàcilment a través de la base de dades. A més, a l’esquerra, hi ha un arbre de grups que us permet explorar organitzacions i grups relacionats.
 • Fitxes de contacte: En seleccionar un contacte específic, podreu visualitzar detalls i fitxes informatives dels contactes.

Com usar el mòdul?

 1. Per accedir al mòdul Contactes FAC, cal entrar en aquest enllaç, que està sempre disponible a l’Àrea d’entitats de la web de la FAC (Imatge 1).
 2. L’enllaç porta al programa Gestió d’Entitats, on s’haurà d’iniciar sessió amb l’usuari i la clau d’accés corresponents (Imatge 2).
  • En cas que hagueu perdut la clau d’accés, podeu recuperar-la a través del botó “He oblidat la meva contrasenya”.
  • Si heu perdut tant la clau d’accés com l’usuari, podeu contactar amb la Federació a través de tecnic6@ateneus.cat.
 3. Des del programa, només caldrà entrar al mòdul Contactes FAC (Imatge 3 i 4) i utilitzar el buscador a la dreta per cercar contactes específics o explorar els grups utilitzant l’arbre de grups a l’esquerra.
 4. Cliqueu en els noms de grups o contactes per accedir a la informació detallada.

Aquesta actualització està dissenyada per optimitzar la gestió d’informació clau per a les vostres entitats, millorant la eficiència i la comunicació amb administracions i altres entitats d’interès.

Imatge 1. Accés a l’Àrea d’Entitats.

 

Imatge 2. Accés al programa Gestió d’Entitats.

 

Imatge 3. Mòdul de contactes

 

Imatge 4. Mòdul de contactes

Consultes i més informació

Per qualsevol dubte o necessitat d’assistència, no dubteu a contactar-nos a través del correu electrònic tecnic6@ateneus.cat o del telèfon 93 268 81 30.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.