Nova guia pràctica disponible: ‘El foment del català als ateneus’

Nova guia pràctica disponible: ‘El foment del català als ateneus’

DESCARREGA AQUÍ LA GUIA PRÀCTICA SOBRE EL FOMENT DEL CATALÀ ALS ATENEUS

La Federació d’Ateneus de Catalunya posa a l’abast de totes les entitats federades la desena guia pràctica de formació, la iniciativa documental perquè els ateneus tinguin una eina útil, pràctica i de ràpida consulta que els serveixi de referent per poder superar les casuístiques amb les quals es trobin durant la seva activitat habitual.

Aquesta guia, titulada Foment del català als ateneus, vol ser un recurs sobre el paper dels ateneus amb la difusió de la llengua catalana, així com les accions pràctiques que poden realitzar com a entitat per millorar la situació del català en el territori.

L’obra, de descàrrega gratuïta, està editada per la Federació d’Ateneus. Per les entitats que vulguin un exemplar físic, el podran demanar i venir a buscar a la seu de la Federació.

Clicant aquí podeu consultar la resta de guies que des de la FAC posem a l’abast dels ateneus.

També, us recordem que l’activitat Dit i Fabra: Els ateneus amb la llengua segueix oberta a la programació. Una proposta per propiciar el debat i la reflexió entorn la nostra llengua, el català, la qual viu moments crítics de grans reptes. El projecte consta de dues activitats: l’obra de teatre Pompeu Fabra: jugada mestra i la xerrada-debat Mantenim viva la llengua? El llegat de Fabra.

CLICA AQUÍ I RESERVA DATA A TRAVÉS DEL CATÀLEG D’ACTIVITATS DE LA FAC

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.