Nova funcionalitat gratuïta del programa Gestió d’Entitats: l’agenda d’esdeveniments

Nova funcionalitat gratuïta del programa Gestió d’Entitats: l’agenda d’esdeveniments

DESCARREGA’T AQUÍ EL MANUAL D’ÚS DE L’AGENDA

El programa Gestió d’Entitats, creat pels SIFAC (Serveis Informàtics de la Federació d’Ateneus de Catalunya), ha obert un nou mòdul gratuït i disponible per a tots els ateneus federats. Aquesta nova funcionalitat és una agenda d’esdeveniments integrada en el programa, la qual permetrà una millor organització i difusió dels actes i activitats de les entitats.

L’eina està dissenyada per facilitar la publicació dels esdeveniments als portals web dels ateneus de manera fàcil, intuïtiva i visual. A més, publicant-los una sola vegada, es mostraran automàticament tant a la web de l’entitat com a l’agenda de la web de la FAC.

Beneficis del nou mòdul: Agenda

  • Facilitat d’ús: El mòdul de la plataforma és senzill i intuitiu, permetent una ràpida publicació d’esdeveniments sense necessitat de coneixements tècnics avançats.
  • Visibilitat ampliada: Els esdeveniments publicats es mostraran simultàniament a la web de l’ateneu i a l’agenda de la FAC, arribant a un públic més ampli i incrementant la presència en línia dels actes i activitats.
  • Gestió eficaç: Les entitats podran gestionar totes les seves activitats des d’un sol lloc, estalviant temps i esforços en la coordinació de la programació.

Com publicar esdeveniments?

  1. Per accedir a l’agenda, cal entrar en aquest enllaç, que està sempre disponible a l’Àrea d’entitats de la web de la FAC (Imatge 1).
  2. L’enllaç porta al programa Gestió d’Entitats, on s’haurà d’iniciar sessió amb l’usuari i la clau d’accés corresponents (Imatge 2).
    • En cas que hagueu perdut la clau d’accés, podeu recuperar-la a través del botó “He oblidat la meva contrasenya”.
    • Si heu perdut tant la clau d’accés com l’usuari, podeu contactar amb la Federació a través de tecnic6@ateneus.cat.
  3. Des del programa de Gestió d’Entitats, només caldrà entrar al mòdul Agenda i seguir els passos del Manual d’ús de l’agenda, que està publicat al mateix mòdul i també en aquest enllaç.

Imatge 1. Accés a l’Àrea d’Entitats.

 

Imatge 2. Accés al programa Gestió d’Entitats.

Consultes i més informació

Per qualsevol dubte o necessitat d’assistència, no dubteu a contactar-nos a través del correu electrònic tecnic6@ateneus.cat o del telèfon 93 268 81 30.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.