Campanya de suport del manifest conjunt per un nou teatre La Unió de Sant Cugat

Campanya de suport del manifest conjunt per un nou teatre La Unió de Sant Cugat

MANIFEST CONJUNT PER UN NOU TEATRE LA UNIÓ TRANSFORMADOR, SOSTENIBLE, ACCESSIBLE I INCLUSIU

La Societat Coral La Unió Santcugatenca, amb el suport de prop d’una vintena d’entitats, ha fet públic un manifest conjunt que reclama un nou teatre La Unió transformador, sostenible, accessible i inclusiu.

Aquest manifest, que representa una reivindicació col·lectiva d’una part significativa del teixit cultural santcugatenc, busca democratitzar i fomentar el compromís social del nou teatre de La Unió. També, subratlla la necessitat urgent de crear un model cultural comunitari que projecti un futur esperançador per a la ciutat.

Les entitats signants del manifest no només demanen un compromís ferm per part de l’Ajuntament per aconseguir els objectius del manifest, sinó que també es comprometen a treballar conjuntament per fer-los realitat, sempre amb la ciutadania com a protagonista.

A més, la FAC s’ha adherit al manifest i convida a les entitats i a les persones individuals a sumar-s’hi a través del següent enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.