Ateneus de la DT Ponent-Alt Pirineu, ja podeu sol·licitar els concerts de la tardor del Cicle Vesprades

Ateneus de la DT Ponent-Alt Pirineu, ja podeu sol·licitar els concerts de la tardor del Cicle Vesprades

FORMULARI DE SOL·LICITUD DE CONCERTS

La Delegació Territorial de Ponent-Alt Pirineu de la Federació d’Ateneus de Catalunya, conjuntament amb la Casa de la Música de Lleida i la Fundació Orfeó Lleidatà, estan preparant la 2a part de la 4a edició del cicle de concerts Vesprades. Música als Ateneus, que es durà a terme durant la tardor de 2024.

Com l’any passat, els concerts dirigits als ateneus de la delegació es programaran durant dos períodes diferents del 2024: el primer entre els mesos d’abril i juny, i el segon, entre setembre i novembre. Fins el diluns 17 de juny es podran sol·licitar els concerts pel SEGON període del cicle a través d’aquest formulari.

El cartell d’artistes d’enguany es caracteritza per la forta presència de veus femenines. Així, la 4a edició del Vesprades oferirà els concerts d’Ester AvennSegon PasseigI-NuitsJúlia Cruz Jeanra, així com les bandes Bru Neptú, i la compositora Abril, que repeteixen després de l’èxit de l’any passat. Totes són propostes emergents i del territori de Ponent.

Si els ateneus d’alguna altra Delegació Territorial de la FAC voleu organitzar una activitat similar, poseu-vos en contacte amb el vostre tècnic o tècnica territorial de referència.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.