Escolta el Pòdcast de les Revistes sobre l’ateneisme i l’Educació 360

Escolta el Pòdcast de les Revistes sobre l’ateneisme i l’Educació 360

ESCOLTA EL PÒDCAST DE LES REVISTES

L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), té un pòdcast anomenat ‘El pòdcast de les revistes‘ on tracten amb experts de temes de les revistes que formen part de l’entitat. En el darrer episodi, tracten un tema del proper número d’ATENEUS, una revista editada per la Federació d’Ateneus de Catalunya.

En aquest pòdcast, podreu descobrir la mirada de Marc Alcalà i Ramos, doctorant en sociologia i guanyador del premi Tribuna Atenea 2023, sobre el paper dels ateneus en l’educació a través del seu treball Ateneisme i Educació360: oportunitats i reptes locals d’una nova aliança global.

Al programa, presentat per Ester Solé, dialoguen sobre la vinculació històrica dels ateneus amb la seva comunitat, i com de manera discreta ha anat formant part de l’educació de la població durant la seva història fins a arribar al dia d’avui, i de com aquestes entitats poden facilitar a la creació d’un nou ecosistema educatiu.

Us animem a escoltar al podcast sencer a través d’aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.