Recordatori de l’obligatorietat del certificat de delictes de naturalesa sexual

Recordatori de l’obligatorietat del certificat de delictes de naturalesa sexual

La Llei estatal 26/2015 de modificació del sistema de protecció a la infància i l’adolescència afecta les entitats i les persones que atenen menors d’edat. Totes les persones que per la seva feina tinguin contacte habitual amb menors hauran de presentar a les entitats o empreses on hagin de treballar una certificació de no estar condemnat per cap delicte contra la llibertat i indemnitat sexual.

De la mateixa manera, els responsables jurídics de les entitats i les empreses s’han d’assegurar que les persones (ja siguin voluntàries, contractades, en pràctiques…) que col·laboren en les activitats amb menors que organitzen no estiguin condemnades per cap delicte contra la llibertat i indemnitat sexual.

Des de la FAC, hem preparat un document La informació és la clau, un petit resum amb les preguntes més comunes sobre el tema perquè totes les entitats estigueu al dia de la legalitat vigent.

CONSULTA AQUÍ EL DOCUMENT SOBRE EL CERTIFICAT DE DELICTES DE NATURALESA SEXUAL

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.