El número 32 de la revista ‘ATENEUS’ ja és a la teva entitat!

El número 32 de la revista ‘ATENEUS’ ja és a la teva entitat!

L’entrevista al periodista, escriptor i productor de TV, Toni Soler, obre la capçalera d’aquest mes, i descobrim que és ateneista per “transfusió familiar”; el seu avi va ser president del Casino Menestral Figuerenc, el seu pare feia teatre a La Cate, la seva germana està al Cor de Marina de Badalona i els nebots juguen a bàsquet al Círcol.

Seguim les converses de la revista, escoltant les opinions sobre la fortalesa del teixit cultural a mans de Jordi Pardo, president del Cercle de Cultura, a l’apartat Parlem-ne; i al En clau política, entrevistem el secretari general de Cultura, Jordi Foz.

A més, a la revista també hi trobareu un reportatge sobre els festivals impulsats per ateneus, esdeveniments de referència a tot el territori i més enllà de les fronteres catalanes amb denominació d’origen ateneista.

Completa l’edició l’Opinió de Lluís-Anton Baulenas, que reflexiona sobre la pervivència de l‘obra d’Àngel Guimerà a través del tractament de temes locals que esdevenen universals.

I com sempre, la revista inclou els apartats ADN ateneista, que en aquesta ocasió entrevista a l’escriptura Montserrat Rubinat; els Camins de cultura, que descobreixen els ateneus del Penedès i l’Interessos comuns, que debat sobre com persones de diverses nacionalitats han trobat als ateneus catalans les portes obertes per descobrir la cultura de la seva nova llar.

Trobareu la revista ATENEUS:

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.