Adéu InfoDirectius, hola InfoFAC!

Adéu InfoDirectius, hola InfoFAC!

Com ja ho hem anat fent d’un temps ençà, les publicacions de la Federació han estat evolucionant per adaptar-se a la realitat social actual. L’any 2022, per exemple, ho vam fer amb la renovació de l’edició de la revista ATENEUS.

Per aquest nou any, ens hem proposat fer alguns canvis més en els nostres butlletins, amb l’objectiu de seguir treballant en aquesta direcció. Així, des d’ara, totes les publicacions informatives de la Federació s’englobaran sota la marca ‘InfoFAC’. Per això, amb la voluntat d’utilitzar un llenguatge inclusiu i no sexista, la newsletter setmanal ‘InfoDirectius’ passarà a dir-se ‘InfoFAC – Butlletí electrònic setmanal’.

De la mateixa manera, el butlletí trimestral fins ara anomenat ‘InfoFAC, que s’editava en paper i en digital, i s’enviava a les entitats quatre cops l’any, s’anomenarà ‘InfoFAC – Bulletí electrònic trimestral‘, ja que, a partir d’aquest any, tindrà un format únicament digital, amb el contingut de sempre, però més visual i interactiu. D’aquesta manera, des de la Federació també reduirem la petjada ecològica.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.