La nova revista Ateneus surt al carrer

La nova revista Ateneus surt al carrer

Aquesta setmana surt al carrer la revista ATENEUS amb un número que esdevé l’inici d’una nova època, amb destacades novetats en el disseny i en els continguts.

Amb l’actor i director José Corbacho com a imatge de portada, la nova revista incorpora canvis en el disseny de la capçalera i en el plantejament de les pàgines interiors de la publicació amb l’objectiu de fer-la més moderna, més amena, més diversa i oberta a nous públics.

Pel que fa a la selecció de temes i l’enfocament dels continguts, s’ha creat un nou òrgan: el Consell Editorial d’ATENEUS, format per representants de varis ateneus, que aporten la seva visió professional en els camps de l’edició, el periodisme, la cultura, la literatura i l’àmbit social. El fet de tractar-se de persones que coneixen de primera mà la realitat dels ateneus, ens ha de permetre, en aquest número i els següents, copsar millor els interessos del moviment ateneista.

D’altra banda, la incorporació de professionals del periodisme en diverses seccions també ajudarà a incrementar la pluralitat i el rigor en els temes a tractar, i contribuirà a projectar la reflexió i el debat al voltant de l’ateneisme més enllà dels propis ateneus.

Precisament, la remodelació de la revista busca ampliar l’espectre de públic tot i reforçant l’atractiu per als lectors ja fidelitzats. També pretén trencar els límits de l’edició impresa incorporant enllaços destacats que condueixen a material en línia, com informació extra i vídeos.

La nova ATENEUS incorpora nous apartats, com són les dues columnes d’opinió amb signatura, l’entrevista d’actualitat política i Camins de cultura. També hi ha seccions que es mantenen, però amb un enfocament diferent, com El reportatge, Protagonistes o A mà alçada (antiga Focus). A la resta, s’han introduït canvis -alguns evidents, d’altres més subtils- per reforçar conceptes com la vocació de servei, el treball en xarxa, les noves tendències o els casos d’èxit.

A través de noves tipografies, més color, vitalitat gràfica, noves jerarquies d’informació i un millor ritme en la paginació, la nova revista es presenta més clara, atractiva i dinàmica.

Esperem que us agradi! I, per suposat, us animem a participar amb els vostres comentaris i propostes per seguir millorant la revista.

 

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.