Ja podeu enviar les vostres activitats per formar part del Calendari dels centres d’estudis i ateneus 2024

Ja podeu enviar les vostres activitats per formar part del Calendari dels centres d’estudis i ateneus 2024

Arribades aquestes dates, és l’hora de començar a preparar el Calendari dels centres d’estudis i ateneus que fa l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) tots els anys.

L’IRMU edita el calendari dels centres d’estudis dels ateneus federats, en què s’inclouen les activitats organitzades per totes aquestes entitats previstes per al 2024 i una vegada imprès en paper, s’envia als centres d’estudis adherits a l’IRMU i als ateneus federats.

Com ja ha demostrat al llarg dels anys, el calendari és una eina important per a les entitats ja que dona difusió a les seves activitats i facilita la visibilització de la programació al llarg de l’any.

En aquest context, us recordem que teniu la possibilitat d’afegir-hi les vostres activitats. Per fer-ho, podeu enviar les activitats que tingueu programades per al 2024, indicant:

  • Títol de l’activitat
  • Dia i mes de realització (en el cas que no tingueu definit el dia, com a mínim necessitem saber quin mes es farà l’activitat)
  • Lloc on es farà l’activitat

Podeu enviar tota aquesta informació per correu electrònic a secretaria@irmu.org. El termini per enviar les activitats és el dilluns 20 de novembre de 2023.

Us animem a enviar les vostres propostes!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.