La FAC concedeix 21.700€ en beques pels socis i sòcies dels ateneus

La FAC concedeix 21.700€ en beques pels socis i sòcies dels ateneus

El 15 de setembre va finalitzar el termini per sol·licitar les Beques FAC per al curs 2023/24, que contribueixen a fer que aquelles persones que no poden assumir el cost total de les activitats que realitzen als ateneus, no hagin de deixar-les.

Les beques van dirigides a persones associades que ja fan alguna activitat a l’entitat i que, per un motiu o altre, no poden assumir el cost de l’activitat que hi realitzen, i a persones adreçades des d’entitats del tercer sector social o educatives que col·laboren amb l’ateneu.

Finalment, 31 ateneus han sol·licitat les Beques FAC per a aquest curs, als quals se’ls ha concedit un import de 21.700€ en total, que els permetrà ajudar econòmicament a moltes persones. L’import de les beques per ateneu es distribueix equitativament segons el nombre d’entitats sol·licitants, per tant, enguany cada entitat podrà disposar de fins a 700€.

Si sou una de les entitats que vau sol·licitar les Beques FAC 2023/24, podeu consultar el document Orientacions per a les beques FAC, com a suport per a la selecció de persones becades.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.