De forma excepcional, allarguem el termini per presentar-se a les candidatures del Premi Jove

De forma excepcional, allarguem el termini per presentar-se a les candidatures del Premi Jove

De forma excepcional, allarguem el termini per presentar-se a les candidatures del Premi Jove. Memorial Ricard Julià fins al dilluns 23 d’octubre a les 12h del migdia.

INSCRIU-TE AL PREMI JOVE!

Premi Jove. Memorial Ricard Julià

El Premi Jove canvia el seu nom en honor a Ricard Julià, part activa de la FAC durant els darrers anys i membre de la junta directiva, per la vinculació que va tenir al llarg de la seva vida amb l’associacionisme juvenil català.

A més, el premi, comptarà per primera vegada amb dues modalitats, i augmentarà la dotació econòmica i el nombre de projectes guardonats, amb dos premis per a cada modalitat:

  • Jove, proposa!, per a activitats a realitzar durant el 2024. Poden optar al premi totes aquelles iniciatives organitzades per grups de joves entre 16 i 30 anys. Les candidatures han de ser presentades per les entitats federades que donen suport als grup de joves, els quals poden pertànyer a les seves pròpies seccions juvenils o no estar associats. Abans del 15 de desembre de 2024, les entitats premiades hauran de presentar una memòria justificativa de l’activitat duta a terme.
  • Temps lliure i valors, per a activitats ja realitzades, entre l’1 de setembre de 2022 i el 30 de setembre de 2023. Les iniciatives presentades han de comptar amb un projecte educatiu no formal que potenciï valors socials.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.