Gran èxit d’assistència a la presentació de la col·laboració entre la FAC i el Liceu

Gran èxit d’assistència a la presentació de la col·laboració entre la FAC i el Liceu

Sol·liciteu la participació en el projecte Liceu al Territori al Catàleg d’Activitats de la FAC, seguint aquest enllaç.

El passat dissabte 7 d’octubre, la Federació d’Ateneus i la Fundació del Gran Teatre del Liceu vam presentar el projecte Liceu al Territori, que vol apropar a l’òpera a tots els socis i sòcies d’ateneus federats mitjançant preus i condicions especials.

Més de 50 persones, representants de 31 entitats federades de tot el territori, van assistir al Gran Teatre del Liceu, on en Pol Avinyó, historiador i divulgador musical, responsable de Liceu al Territori, va explicar en què consistia el projecte, que facilitarà l’accés a les produccions del Liceu, ajudant a triar la millor òpera, ballet o concert per a cada entitat. Pep Morella, president de la FAC, va rebre les entitats federades i va celebrar l’interès dels ateneus presents en el projecte.
Un cop acabada la presentació, els i les assistents van gaudir de l’òpera Eugene Onegin, de Piotr Ilitx Txaikovski, des d’unes localitats privilegiades. “Un espectacle interpretat de forma magistral, que ens va fer vibrar i emocionar-nos amb el meravellós art de l’òpera”, van explicar els representants de les entitats federades.

Què és Liceu al Territori?

Liceu al Territori és un projecte amb el qual el Gran Teatre del Liceu vol ajudar a que milers de persones, de poblacions de tot el territori català, puguin descobrir les produccions del Liceu, popularitzant l’òpera i ajudant al públic a desprendre’s d’idees preconcebudes sobre el gènere, tot animant-los a gaudir de la seva màgia d’una forma distesa i atractiva.

Es tracta d’un dels projectes més a l’alça del Teatre, que preveu doblar el nombre de poblacions a curt termini i facilitar que més persones puguin gaudir d’entrades subvencionades que alleugerin l’impacte econòmic de traslladar-se a Barcelona.

  • Des del Liceu es donarà tot l’assessorament per triar la millor òpera, ballet o concert. Sempre, escollint els títols que s’adapten més al públic que ve per primera vegada, amb títols com TurandotCarmenLa CenerentolaAdriana Lecouvreur i molts altres.
  • Conferències gratuïtes a l’entitat, que s’imparteixen a poblacions de tot Catalunya. Podreu apendre més d’òpera, de l’obra que veureu i del seu context històric.
  • Les millors entrades i localitats, amb 100% de visió. I amb descomptes del 40% per a grups.
  • La possibilitat d’estacionar autocars davant del Liceu per portar i recollir la gent.
  • Facilitat per fer la reserva de les entrades i la rebuda al teatre.

Més informació i sol·licituds mitjançant el Catàleg d’Activitats de la FAC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.