Subscriu-te a la revista ATENEUS i defensa la llengua!

Subscriu-te a la revista ATENEUS i defensa la llengua!

Entra a la web noalacensura.cat i subscriu-te a la revista ATENEUS a través d’aquest enllaç.

La Federació d’Ateneus de Catalunya, com a editora de la revista ATENEUS, ens hem adherit a la campanya Som més fortes que la censura, que el Govern de la Generalitat de Catalunya i l’APPEC Editors de Revistes i Digitals han iniciat de forma conjunta per fomentar les subscripcions a les revistes en català.

A través del nou web noalacensura.cat es promou un 2×1: Per cada nova subscripció que es faci per consum propi d’una revista, s’enviarà una altra subscripció de la revista que s’ha escollit a una entitat, associació o centre educatiu dels Països Catalans.

Subscriu-te a la revista ATENEUS i defensa la llengua!

La revista ATENEUS és una capçalera especialitzada en el món ateneístic i l’associacionisme cultural català, que conté reportatges, entrevistes i articles en profunditat sobre el món que vincula els ateneus. La seva edició és quadrimestral.

Gràcies a la campanya Som més fortes que la censura, si et subscrius ara a la revista ATENEUS, enviarem una subscripció gratuïta a entitats i escoles dels Països Catalans.

Les noves subscripcions s’han de fer a través del web noalacensura.cat que s’ha habilitat especialment per a la campanya. Només cal cercar la revista ATENEUS a l’apartat Consulta totes les revistes, clicar a SUBSCRIU-T’HI, omplir les dades i fer el pagament. En acabar, s’assignarà aleatòriament a una entitat, una associació o un centre educatiu dels Països Catalans una subscripció gratuïta a la revista.

Perquè el lloc sigui el més adequat possible a cada revista, s’han relacionat les revistes amb els llocs d’enviament. Així, doncs, les revistes infantils no poden enviar-se a instituts o casals de gent gran, per exemple.

Com inscriure la meva entitat?

Les subscripcions a revistes s’adjudiquen a entitats, associacions, escoles, instituts i altres centres educatius dels Països Catalans, entre d’altres. Si vols proposar una entitat, entra’n aquí les dades. Si no hi és en la base de dades i compleix els criteris d’enviament, la inclouran.

Per què és necessària la campanya Som més fortes que la censura?

El passat juliol, després de l’accés de l’extrema dreta a les institucions del País Valencià i que el nou Ajuntament de Borriana, a la Plana Baixa, format per PP i Vox, anul·lés les subscripcions de cinc revistes en català a la biblioteca municipal, es va anunciar que es faria una campanya massiva de subscripció de revistes.

Davant d’aquest atac a la llengua i a les publicacions en català, es va posar en marxa un pla de resposta conjunta que culmina amb la campanya Som més fortes que la censura, amb què es vol potenciar la lectura de revistes en català i portar-les a tots els racons dels Països Catalans. L’objectiu és visibilitzar el ric patrimoni de capçaleres en català i ressaltar la importància de preservar-lo llegint i subscrivint-se a les revistes.

Aquesta campanya és una acció conjunta del Govern de la Generalitat de Catalunya i l’APPEC amb la col·laboració de la Plataforma per la Llengua i la Federació Llull –que engloba Òmnium Cultural, Acció Cultural pel País Valencià i Obra Cultural Balear-.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.