El president de la Generalitat rep la junta directiva de la Federació d’Ateneus amb motiu del 40è aniversari

El president de la Generalitat rep la junta directiva de la Federació d’Ateneus amb motiu del 40è aniversari

Fotografies: Arnau Carbonell

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va rebre la junta directiva de la Federació d’Ateneus, el passat dilluns 9 d’octubre, amb motiu del 40è aniversari.

A la trobada, Pep Morella, president de la FAC, va agrair l’amabilitat i l’interès del president de la Generalitat, i va destacar “la rellevància del fet que tenim un president que és coneixedor del teixit associatiu i que sap molt bé què representa el món ateneista”.

Per la seva part, Pere Aragonès va posar en valor la “gran tasca” que fan tots els ateneus, casals, centres i societats d’arreu del país que treballen per la cultura i pel lleure. El president va fer una valoració “molt positiva” de la reunió i va recordar també la seva vinculació personal amb un dels ateneus federats: el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar.

A la recepció al Palau de la Generalitat, també va assistir la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Adelaida Moya, i els membres de la junta de la FAC Emma Escolano, Carme Artigas , Carlos Pablos, Pilar Firmas, Esteve Torrent, Mar Navarro, Marcel Esteve i Mònica Torrent.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.