Novetats per a programadores i programadores sobre la Fira Mediterrània de Manresa

Novetats per a programadores i programadores sobre la Fira Mediterrània de Manresa

La Fira Mediterrània de Manresa, el mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen l’arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu, torna del 5 al 8 d’octubre de 2023, a la capital del Bages, en la seva 26a edició.

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya i la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya, recomanem a tots els programadors i programadores d’entitats l’assistència, a fi de teixir sinergies amb professionals de la cultura d’arrel i altres programadors i programadores. Per això, us informem de les següents novetats:

  • Formació virtual per treure profit de la Fira. El dimecres 20 de setembre, a les 12.00h, es durà a terme la formació online: Saps tot el que t’ofereix una Fira?, a càrrec d’Abigail Ballester i Margarida Troguet, per descobrir com aprofitar al màxim la Fira d’enguany i no predre’s cap detall de tot el que hi passarà.
  • Descomptes exclusius per a ateneus. Com a entitats adherides a la FAC, teniu accés al descompte del 50% en cada acreditació (EXCLUSIU PELS ATENEUS). Cal seleccionar l’associació a l’apartat de promocions especials del formulari d’inscripció i s’aplicarà el descompte.

Podeu consultar totes les activitats per a professionals en aquest enllaç.

Recordeu que, gràcies a la col·laboració de la FAC amb la Fira Mediterrània de Manresa i el Pla d’Impuls de Dansa d’Arrel, les entitats teniu un descompte del 40% en set propostes artístiques de dansa per programar durant el 2024. Les sol·licituds es poden fer a través del Catàleg d’Activitats fins al 15 d’octubre.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.