Estrenem el nou Catàleg d’Activitats de la FAC

Estrenem el nou Catàleg d’Activitats de la FAC

La Federació d’Ateneus de Catalunya posa a disposició de totes les entitats federades un Catàleg d’Activitats perquè pugueu programar a les entitats. El catàleg s’actualitza periòdicament, i conté propostes de dansa, exposicions, xerrades, documentals, etc.

Entre les propostes que hi podeu trobar actualment, destaquen els espectacles vinculats al Pla Impuls de la Dansa, set propostes artístiques que gaudiran d’un descompte del 40% en la seva contractació si aquesta es realitza a través del nou Catàleg. Teniu fins al 15 d’octubre per a fer les vostres reserves.

Per a qualsevol dubte: tecnic6@ateneus.cat

FUNCIONAMENT

  • Els ateneus que formeu part de la FAC, podeu trobar el Catàleg d’Activitats a l’apartat corresponent de la web de Serveis.
  • Per a sol·licitar activitats, heu d’accedir a l’àrea privada (Imatge 1).
  • Podreu identificar-vos amb l’usuari i clau d’accés que us hem fet arribar al correu de l’entitat. Si no l’heu rebut, escriviu a tecnic6@ateneus.cat i us el farem arribar de nou.
  • Un cop accediu, podreu veure la informació completa dels continguts de cada activitat, així com el calendari per fer la sol·licitud online (Imatge 2).

 

Imatge 1. Accés a l’àrea privada.

 

Imatge 2: Calendari per fer la sol·licitud online.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.