El Pla d’Impuls de la Dansa d’Arrel ofereix un catàleg amb set propostes artístiques pels ateneus 

El Pla d’Impuls de la Dansa d’Arrel ofereix un catàleg amb set propostes artístiques pels ateneus 

El Pla d’Impuls de la Dansa d’Arrel és un programa que està destinat a les entitats de cultura popular que treballen amb la dansa d’arrel tradicional, especialment amb els esbarts i grups de dansa. L’activitat d’aquest teixit associatiu ha quedat greument afectada per la pandèmia i, per això, el Departament de Cultura i Fira Mediterrània, amb la complicitat de la Federació d’Ateneus de Catalunya, han posat al seu abast eines per contribuir a enfortir-los.

El Pla pretén acompanyar i impulsar el treball d’aquests grups estimulant la participació, la creació de noves mirades, afavorint que els creadors emergents treballin amb la dansa d’arrel, i promovent el circuit i l’exhibició d’aquestes propostes artístiques. Amb aquest propòsit us fem arribar a LES entitats que formeu part de la Federació un catàleg amb set propostes artístiques -de sis companyies diferents- que gaudiran d’un descompte del 40% en la seva contractació. Us animem a consultar el dossier que us adjuntem a baix per poder fer les vostres reserves el més ràpid possible!

“DOSSIER PLA IMPULS DE LA DANSA”

CALENDARI: Fins el 15 d’octubre, s’obrirà el termini per fer les reserves dels espectacles. Les actuacions es realitzaran al llarg del 2024.

IMPORTANT:  Les reserves s’hauran de fer a través del CATÀLEG D’ACTIVITATS de la Federació d’Ateneus. Hi haurà un màxim de quatre reserves amb descompte disponibles per companyia, i es respectarà l’ordre de sol·licitud a través dels formularis que posarem al vostre abast per a tal fi.

2 Comments

 • Publicat fa 04/09/2023

  Ateneu Santcugatenc

  Hola! Vam llegir que des d’avui es podria fer la petició d’espectacles però no els trobem al catàleg d’activitats. Ens interessa contractar l’espectacle “Si em valgués”, de la Companyia Minimissima. Seria possible reservar-ho?

  • Publicat fa 05/09/2023

   Federació d’Ateneus

   Bon dia. Hem tingut un problema a l’hora de generar els vostres usuaris, que serviran per fer les reserves dels espectacles. Entre aquesta tarda i demà al matí estarà resolt. Rebreu un correu on us donarem l’usuari, la clau i els pasos a seguir. Disculpeu les molèsties.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.