La ‘Terra Baixa’ del Casal de Vilafranca es representarà al 23è Festival de Teatre Amateur de Girona

La ‘Terra Baixa’ del Casal de Vilafranca es representarà al 23è Festival de Teatre Amateur de Girona

El passat 2022, el Casal de Vilafranca i el Taller d’Assaig Teatre de Vilafranca van estrenar una ambiciosa adaptació del clàssic Terra Baixa, d’Àngel Guimerà amb gran èxit de públic. Enguany, l’adaptació, que compta amb la dramatúrgia de Valeri Laguna, Manel Güell i Jordi Romagosa, representarà la Xarxa de Teatres i Ateneus de Catalunya (XTAC) al 23è Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG), el divendres 25 d’agost a les 22.30h al Pati de la Casa de Cultura de Girona.

A més, la representació s’acompanyarà de subtítols en anglès, perquè el festival, organitzat per la Diputació de Girona, acull grups teatrals d’arreu del món, que actuen davant el públic i professionals del sector també de diverses nacionalitats.

Per altra banda, la Terra Baixa de producció pròpia del Casal, també es representarà a dos ateneus federats del Penedès: La Lliga de Capellades i la Societat La Margaridoia de Santa Margarida i els Monjos, aquesta darrera en els actes del seu aniversari el 26 de novembre.

Un any després de la seva estrena, l’obra haurà fet una gira amb sis representacions, que es completaran amb la participació al TeatrAm Alcoi, la Mostra Nacional de Teatre Amateur que acull cada any la ciutat valenciana i que se celebrarà durant el mes de setembre, i al XIX Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, el gener del 2024.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.