Clou la primera part del Vesprades 2023 a les Terres de Ponent

Clou la primera part del Vesprades 2023 a les Terres de Ponent

Diumenge 25 de juny va tenir lloc, a l’Ateneu Golmesenc, el darrer concert de la primera part del Vesprades. Música als ateneus 2023, el cicle anual de la Delegació Territorial Ponent-Alt Pirineu, que s’ha consolidat enguany amb la seva 3a edició. La banda Bru va oferir un concert íntim, emocional i embolcallador al públic del municipi.

Conclou, així, la primera part del cicle musical, que fa una petita aturada per l’estiu i continuarà el proper mes de setembre. Fins avui, s’han ofert 10 concerts a diversos ateneus federats de Ponent que han pogut gaudir gairebé 450 persones.

El Vesprades està organitzat conjuntament amb la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, i compta en aquesta tercera edició amb els músics i bandes ItsasgorakAbrilLauzetaNeptúJoan BlauXènia PáezBru i Ares Gratal, artista que repeteix després de la gran rebuda que va tenir l’any passat. Totes són propostes emergents i del territori de Ponent.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.