Donem la benvinguda a l’Associació Centre Catòlic d’Olot, la nova entitat federada!

Donem la benvinguda a l’Associació Centre Catòlic d’Olot, la nova entitat federada!

L’Associació Centre Catòlic d’Olot és la nova entitat adherida a la FAC, amb la qual sumem 189 entitats federades!

Els Catòlics d’Olot és una agrupació social i cultural d’Olot, que des dels seus inicis, s’ha involucrat per fer un bé social a l’entorn.

El Catòlics sempre ha estat un espai per a la ciutat d’Olot on s’hi han fet activitats de tot tipus, com les classes nocturnes gratuïtes que s’impartien en els primers anys de creació de l’agrupació, o el Concurs Internacional de Gravat que es va començar a organitzar l’any 1995. Aquestes activitats, entre moltes altres, són una mostra clara de la vocació de l’entitat per la divulgació de la cultura.

Però, les referències culturals d’Els Catòlics van molt més enllà, ja que les arts escèniques tenen un paper vital dins les activitats s’hi duen a terme. Al teatre Pere Serrat s’hi han representat tot tipus d’obres, tenint sempre la representació anual d’Els Pastorets com a principal protagonista.

Des d’Els Catòlics també s’han involucrat sempre en els actes tradicionals i populars que se celebren a la ciutat garrotxina. Des dels anys 40, després de la Guerra Civil, i a petició del llavors alcalde d’Olot el senyor Pere Bretcha, s’encarreguen de la organització de la ja mítica Cavalcada de Reis i posteriorment també van començar a encarregar-se del Campament Reial a la ciutat.

Benvinguts i benvingudes! Des de la FAC treballarem per fer-vos més fàcil la vostra tasca ateneísta.

Podeu seguir Els Catòlics d’Olot a Instagram Facebook.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.