L’Ateneu Santfeliuenc signa un nou conveni de col·laboració amb l’ACELLEC

L’Ateneu Santfeliuenc signa un nou conveni de col·laboració amb l’ACELLEC

Gràcies a l’acord que fa dos anys es va signar entre la Federació d’Ateneus de Catalunya i l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec), l’Ateneu Santfeliuenc ha signat un conveni de col·laboració amb l’entitat per programar una primera oferta de formació especialitzada en l’àmbit del feminisme, la gestió de situacions d’agressivitat en projectes educatius i les habilitats en comunicació a Sant Feliu de Llobregat.

L’Escola Efa programarà tres sessions de formació a les instal·lacions de l’Ateneu Santfeliuenc entre els mesos de maig i juny. Fruit de l’acord a què han arribat l’Acellec i l’Ateneu Santfeliuenc, l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura promourà, juntament amb aquesta entitat, la difusió i especialització d’activitats culturals emmarcades en els sectors del lleure educatiu i sociocultural. L’Ateneu Santfeliuenc és la segona entitat de la Federació d’Ateneus de Catalunya que signa un acord amb l’Acellec després dels Lluïsos de Gràcia.

Podeu consultar l’oferta concreta dels cursos de l’Escola Efa Feminisme i interseccionalitatManeig de crisi d’agressivitats i Habilitats de comunicació i tota la informació a través del següent enllaç. El conveni preveu noves activitats de cara els pròxims mesos per tal que l’Ateneu Santfeliuenc esdevingui l’espai de referència per a la formació en l’àmbit del lleure educatiu i la cultura de proximitat al Baix Llobregat. Finalment, l’acord preveu explorar la possibilitat en un futur proper que s’homologui alguna de les aules de l’entitat per programar-hi formació subvencionada.

Més informació i recursos pels ateneus per organitzar formacions de l’Escola EFA en aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.