La FAC signa un conveni de col·laboració amb l’ACELLEC

La FAC signa un conveni de col·laboració amb l’ACELLEC

El passat divendres 19 de novembre, el president de la Federació d’Ateneus, Pep Morella, i el president de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (ACELLEC), Pere Mulero, van signar un acord de col·laboració entre les dues entitats.

Gràcies a aquest conveni, l’ACELLEC oferirà una àmplia oferta formativa als ateneus federats de la FAC, així com assessorament gratuït sobre qualsevol aspecte relacionat amb el món del lleure educatiu i sociocultural. Per altra banda, gràcies a aquest acord, la FAC i les seves entitats federades es podran donar d’alta com a espai d’activitat i publicar les seves activitats i serveis a la plataforma El Guaita de manera gratuïta sempre que siguin sense ànim de lucre.

L’ACELLEC agrupa més de cent empreses que presten serveis en l’àmbit del lleure educatiu i la cultura de proximitat. És l’associació patronal de referència en el sector i des que es va crear, l’any 2001, ha esdevingut interlocutora de l’administració i dels diferents agents socials que tenen a veure amb el seu àmbit d’actuació. Al costat de les sigles de l’Acellec es desplega també la Fundació Catalana del Lleure Educatiu i Sociocultural i l’Escola Efa, dos instruments que complementen i allarguen l’abast i els resultats de l’associació patronal. Gràcies a aquesta estructura, les empreses associades reben serveis formatius, d’assessorament i consultoria, veuen representats els seus interessos davant de l’administració, milloren la seva visibilitat pública, posen en valor la seva feina de responsabilitat social i cooperen entre elles.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.