L’Ateneu del Pallars aconsegueix el finançament necessari per comprar l’edifici de La Lira Vella de Tremp!

L’Ateneu del Pallars aconsegueix el finançament necessari per comprar l’edifici de La Lira Vella de Tremp!

Ho han aconseguit!

L’Ateneu del Pallars assoleix l’objectiu marcat i arriba al finançament necessari per a la compra de l’antic edifici de La Lira de Tremp. Des de la Federació d’Ateneus ens alegrem que iniciatives col·lectives i projectes culturals com aquest puguin tirar endavant avui en dia. Agraïm a tots els que han contribuït a fer-ho possible i, sobretot, a la gent del Pallars per l’esforç i la dedicació.

La campanya, però, no ha acabat. Ara queda l’esprint final, durant els 30 dies vinents s’ha d’obtenir el finançament per acabar de pagar els impostos i la resta de despeses. Pots col·laborar a través de la compra d’emprèstits a l’entitat o fent donacions a la Federació d’Ateneus (amb importants exempcions fiscals).

MÉS INFORMACIÓ PER CONTINUAR COL·LABORANT AMB EL PROJECTE

 

Al Pallars, un grup de persones ha impulsat l’Ateneu del Pallars Jussà, una nova entitat federada a la FAC que vol funcionar com a eina de dinamització sociocultural i eix vertebredor de les diverses associacions que s’encarreguen del manteniment cultural i la mobilització social de la comarca. L’Ateneu, doncs, vol oferir un espai físic que pugui servir de lloc de trobada a peu de carrer entre les diferents entitats i també per a persones individuals, els socis i sòcies, que mitjançant tot aquest entramat, puguin dur a terme els seus propis projectes per aportar riquesa al territori.

Per aquest motiu, el primer projecte que l’Ateneu vol dur a terme és la compra i rehabilitació de l’edifici conegut com La Lira Vella, ubicat al número 7 de la Rambla Doctor Pearson de Tremp, la qual esdevindrà la seu de l’entitat. Aquest edifici va ser propietat de la Societat Coral la Lira de Tremp, una associació fundada el 1877, que es va haver de dissoldre el 1937 arran de l’espoliació de l’edifici.

Més informació i contacte

  • Més informació sobre el projecte de compra de l’edifici en aquest document.
  • Segueix a l’Ateneu del Pallars a Instagram Twitter.
  • Per a dubtes sobre el projecte, contacteu a info@ateneudelpallars.cat o al 643702458.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.