Publicat l’InfoFAC 59, amb les darreres novetats de la Federació d’Ateneus

Publicat l’InfoFAC 59, amb les darreres novetats de la Federació d’Ateneus

LLEGEIX L’INFOFAC 59 EN AQUEST ENLLAÇ.

Aquest mes de gener hem publicat l’InfoFAC 59, el butlletí editat per la Federació d’Ateneus de Catalunya, on hi trobareu un recull de destacats dels darrers tres mesos i les novetats del primer trimestre de l’any.

En aquesta edició destaquem la 33a edició dels Premis Ateneus en portada; expliquem a fons l’Estudi tècnic dels equipaments dels ateneus; parlem dels projectes i activitats de la FAC, com la tasca de la Comissió Grup Motor; recomanem un servei i dues activitats que podeu acollir a les vostres entitats; passem compte de les darreres reunions amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la Consellera de Cultura i el Secretari d’Estat de Memòria Democràtica, i fem un repàs a les Guies pràctiques de formació que hem publicat fins avui, a banda d’un munt de notícies d’actualitat més de la Federació i dels ateneus federats.

Consulta aquí tots els números del butlletí InfoFAC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.