[Convocatòria oberta] Premis Civisme 2023

[Convocatòria oberta] Premis Civisme 2023

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials ha obert la convocatòria dels Premis de Civisme 2023, que premien les entitats i les persones que tracten o treballen amb aspectes de relacionats amb el civisme. El termini de presentació de candidatures és fins al 6 de març de 2023, a les 14h.

Consulta aquí el díptic informatiu.

Consulta aquí el resum que hem preparat des de la FAC amb tota la informació sobre les categories d’enguany.

La Federació d’Ateneus va rebre el passat 28 de novembre de 2022, un accèssit al Premi de Civisme a la Virtut Civil i la Cohesió Social. El premi reconeix persones o organitzacions que destaquin per l’excel·lència de la seva tasca i trajectòria cívica i per actuacions que afavoreixin la cohesió social i de servei al país, sobretot dels col·lectius que són susceptibles de patir discriminacions.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.