El nou número de la revista “ATENEUS” ja és al carrer!

El nou número de la revista “ATENEUS” ja és al carrer!

El número 28 de revista ATENEUS ja és al carrer! Amb en Quim Masferrer a l’entrevista de portada, un reportatge sobre l’autèntic teatre tradicional nadalenc: Els Pastorets, i les entrevistes a l’advocat Pep Cruanyes, a la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Adelaida Moya, i l’actriu Esther Soto, que aquest febrer estrenarà una nova comèdia dirigida per Mònica Pérez.

A l’apartat d’Interessos Comuns hem parlat sobre la relació entre ateneus i administració amb Jordi Franch Pons (Casal Català dels Hostalets de Pierola), Pep Vallès (La Lliga Comercial Industrial i Agrícola, de Capellades), Jordi Figueras Bofill (L’Avenç Centre Cultural, d’Esplugues de Llobregat) i Toni Arias (Olesa Ateneu), i l’opinió ha anat a càrrec de l’economista i antropòloga sociocultural, Gal·la Cortadellas, sobre els ateneus com a llocs per recuperar la vida cívica i la cohesió social.

Un número carregat de contingut que esperem que gaudiu llegint, tant com nosaltres hem gaudit preparant.

La revista ATENEUS està disponible gratuïtament a totes les entitats federades.

Podeu subscriure-us a l’edició física de la revista a través d’aquest enllaç, o comprar la versió digital a través d’aquest.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.