25-N: La FAC rebutgem qualsevol acte de violència masclista

25-N: La FAC rebutgem qualsevol acte de violència masclista

Avui és 25 de novembre, Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència vers les Dones. Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya rebutgem qualsevol acte de violència masclista i compartim la campanya del Departament d’Igualtat i Feminismes per construir un nou sentit comú, ‘Per una nova cultura del consentiment’.

De totes les formes de violència masclista, les violències sexuals són les més prevalents, les més invisibilitzades i les més naturalitzades. Tot això fa de les violències sexuals l’epicentre del patriarcat i aquest 25N volem posar-les de manifest.

Ves a la campanya.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.