El Cercle de Cultura organitza el debat ‘Com podem millorar la difusió cultural?’

El Cercle de Cultura organitza el debat ‘Com podem millorar la difusió cultural?’

El dimarts 13 desembre, a les 18h, a l’auditori del Cercle d’Economia (C/ de Provença, 298, 08008 Barcelona), se celebrarà el debat Com podem millorar la difusió cultural?, coorganitzat pel Cercle de Cultura i Recomana, que planteja la preocupació pel futur de la difusió cultural en un escenari de precarietat de la premsa cultural i de l’auge i la difusió a través de les noves tecnologies.

La tertúlia tractarà sobre com ha afectat la digitalització dels mitjans a la difusió de la cultura, si cal legislar mesures a favor del dret a la informació cultural, si es disposa d’una formació adequada per exercir la comunicació o el periodisme cultural i de com garantir un relleu generacional a les redaccions.

A l’acte hi participaran Jordi Bordes, periodista d’arts escèniques; Eva Comas, periodista i escriptora;  Joan S. Luna, crític musical i cap de redacció de Mondo Sonoro i Clàudia Rius, periodista cultural i actual cap de comunicació del Departament de Cultura.

Moderarà l’acte Xavi Coral, periodista i actual presentador del TN Migdia de TV3.

Cal confirmar assistència al correu secretaria@cercledecultura.org

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.