Celebrat el mini-cicle ‘Titelles!’ a ateneus de la FAC

Celebrat el mini-cicle ‘Titelles!’ a ateneus de la FAC

Gràcies a la coordinació de la FAC i la XTAC, del 12 al 20 de novembre, sis ateneus federats van poder gaudir d’un taller i un espectacle de titelles a càrrec de les companyies Titelles Sebastià Vergés i La Closca.

Recreant contes tradicionals, i també noves històries, les activitats i les funcions estaven pensades per a nens i nenes a partir de 3 anys. Una oportunitat per treballar la creativitat, les habilitats manuals, el llenguatge i l’aprenentatge simbòlic.

El mini-cicle el va acollir la SC Sant Jaume de Premià de Dalt, l‘Ateneu Santfeliuenc, el Centre Moral i Cultural del Poblenou, l’Ateneu Torrellenc, el Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià i els  Lluïsos d’Horta.

Us compartim les imatges que ens ha fet arribar l’Aleix Mestres, de l’Ateneu Santfeliuenc:

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.