Nova proposta al Catàleg d’activitats de la FAC

Nova proposta al Catàleg d’activitats de la FAC

Hem ampliat el Catàleg d’activitats de la FAC amb La Tupinamburga i el món màgic de les plantes, un espectacle familiar de Lletres Màgiques.

El follet Joan i la remeiera Tupinamburga t’acompanyen a descobrir el món de les plantes remeieres. Al llarg del camí trobarem nous amics que ens ensenyaran les plantes que es troben a la muntanya, perquè s’utilitzen i algun dels seus secrets. I així coneixerem alguns personatges de la tradició popular: follets, nimfes, fades, bruixes bones, sàtirs… Parem l’orella per captar amb el cor els consells que ens donaran i que al llarg dels segles han enriquit el saber que ens dona la Natura.

Consulteu el Catàleg d’activitats de la FAC per descobrir aquesta i altres activitats de què disposem.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.