Invitacions per a l’espectacle ‘Fil de memòria’, de Pere Arquillué

Invitacions per a l’espectacle ‘Fil de memòria’, de Pere Arquillué

Dilluns 21 de novembre es gravarà l’espectacle Fil de memòria, dirigit i protagonitzat per Pere Arquilliué, al Teatre Fortuny de Reus, a fi d’integrar-lo en un documental sobre Gabriel Ferrater que s’està produint. Per aquest motiu, la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia de Reus ha donat invitacions per repartir entre els socis i sòcies d’entitats adherides a la Federació d’Ateneus, per ajudar a omplir el teatre.

Si esteu interessat a assistir a aquest espectacle, tan sols heu de dir-ho mitjançant correu electrònic salasantallucia@germandat-reus.cat o WhatsApp al 659247574, indicant nom i cognoms i el nombre d’entrades que necessitareu.

25 anys després, Pere Arquillué torna amb aquest recital dedicat a l’obra d’un gran poeta molt vinculat a la nostra ciutat

Passats 25 anys, em torno a enfrontar amb aquest retrat personal i literari de qui està considerat com un dels principals renovadors de la poesia catalana de postguerra. L’obra poètica de Gabriel Ferrater gira entorn de l’erotisme i el pas del temps. Precisos i intensos, els seus versos proposen un diàleg amb la complexa i enigmàtica realitat de les relacions humanes.

Un espectacle de contrastos basat en una poètica de la claredat i el misteri, moral però no moralista. Un espectacle d’uns poemes que, amb el pas dels anys, han crescut amb mi i s’han convertit en una companyia reconfortant.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.