30a convocatòria ‘Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen’

30a convocatòria ‘Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen’

Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen és un projecte de l’Associació Nou Horitzó que es va posar en marxa l’any 1993 amb motiu de l’any de la vellesa i la solidaritat entre generacions, i ha obert enguany la seva 30a convocatòria fins el 19 de desembre.

L’activitat està adreçada a persones majors de 55 anys i han d’escriure un conte dirigit a infants de 6 a 12 anys. Una vegada finalitza el període de recepció, es reuneix el Jurat de Contes per seleccionar-ne sis. Els autors i autores dels contes seleccionats fan una lectura del seu treball als nens i nenes de les escoles de primària que participen en el projecte. En retorn, i amb el suport de les mestres, cada nen i nena il·lustra la narració amb el seu dibuix. El Jurat de Dibuixos fa la seva selecció. Amb els contes i els dibuixos seleccionats en cada convocatòria es publica un llibre, del qual en fan obsequi a tots els participants en la Festa de Cloenda que celebren al mes d’abril. Tots els treballs es mostren al públic en una exposició oberta.

La idea va sorgir dels mateixos associats i associades, amb la finalitat de contribuir al benestar de les persones grans i fomentar la relació amb els més petits. Les àvies i els avis semblava que havien deixat de ser aquella part de la família respectada i valorada per a convertir-se en una càrrega per a determinats sectors poblacionals. Volien, doncs, capgirar una mica les coses, apropant dos mons allunyats i paral·lels, el de la infància i el de la vellesa.

Com hi puc participar?

Envia el teu conte abans del 19 de desembre de 2022 per correu electrònic a nouhoritzo@nouhoritzo.cat o per correu ordinari a: Associació Nou Horitzó (C. de l ’Art 18, baixos, 08041 Barcelona)

Bases de participació:

  • Poden participar les persones majors de 55 anys que hagin escrit un conte original dirigit a infants de 6 a 12 anys.
  • El conte pot ser escrit en català o castellà.
  • El conte no pot superar 4 fulls DNA-4 i el pots escriure a ordinador o a mà.

Recorda incloure les següents dades:

  • Títol del conte
  • Nom, Cognoms i Edat
  • Telèfon i Adreça de contacte
  • Com t’ha arribat la convocatòria?

Més informació trucant a 93 408 5444 / 658635966 i en aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.