Ampliem el Catàleg d’activitats amb les tertúlies a càrrec de Jordi Boixadós

Ampliem el Catàleg d’activitats amb les tertúlies a càrrec de Jordi Boixadós

Jordi Boixadós va escriure la seva desena obra literària Mentre la neu sigui blanca durant els mesos de confinament a causa de la pandèmia de la COVID-19. En aquell moment, tothom es va fer moltes preguntes sobre el nostre entorn, cap on portàvem el món, sobre el canvi climàtic i la fràgil sostenibilitat de l’entorn. El confinament també va posar en relleu la manca de contacte humà de les persones estimades. Per això, no és gens estrany que el llibre estigui marcat per la nostàlgia i que el protagonista tingui la necessitat de recuperar el passat que el pare ha mantingut en silenci durant desenes d’anys.

El Catàleg d’activitats de la FAC ha incorportat una tertúlia literària per debatre al voltant dels temes d’actualitat dels que s’alimenta el llibre, de la seva obra com a traductor i escriptor i dels canvis en la seva manera d’escriure. A més, si en el vostre cercle literari compteu amb escriptors i escriptores, els convidem a presentar-la.

El cost de la tertúlia és gratuït i s’ha de sol·licitar mitjançant el contacte erovira@blauscomunicacio.cat.

Consulteu el Catàleg d’activitats de la FAC per descobrir aquesta i altres activitats de què disposem.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.