Convoquem la 1a edició del “Premi Tribuna Atenea”

Convoquem la 1a edició del “Premi Tribuna Atenea”

La Federació d’Ateneus de Catalunya treballa des de 1983 per potenciar, facilitar i millorar la tasca de les entitats socioculturals d’arreu de les terres de parla catalana. Per aquest motiu, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, convoquem la 1a edició del PREMI TRIBUNA ATENEA, amb la finalitat de promoure i distingir la realització d’obres d’investigació i d’assaig de persones que destaquen per llur vàlua científica o acadèmica i que tracten temàtiques que incideixen en l’àmbit de l’associacionisme cultural ateneístic.

En aquesta primera edició es vol distingir un treball inèdit sobre «Associacionisme i Llengua», que reculli i exposi amb rigor l’estat de la qüestió i els reptes de futur que té l’associacionisme cultural ateneístic en la defensa i promoció de la llengua catalana. Amb un premi de sis mil euros (6.000 €).

CONSULTEU LES BASES

APUNTEU-VOS AL FORMULARI

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.