Presentem ‘Encontres’, el nou cicle de trobades entre ateneus i centres d’estudis

Presentem ‘Encontres’, el nou cicle de trobades entre ateneus i centres d’estudis

INSCIPCIONS A L’ENCONTRES – BAIX LLOBREGAT EN AQUEST ENLLAÇ

Des de la Federació d’Ateneus volem seguir potenciant sinergies entre ateneus i centres d’estudis, per aquest motiu, col·laborem amb l’Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana en l’organització de les noves sessions Encontres, que pretenen generar un espai de confluència en l’àmbit comarcal entre centres d’estudis i ateneus.

Aquest cicle de sessions s’estendrà pels diferents territoris catalans i la primera trobada es realitzarà el dijous 24 de novembre a les 18.30 hores al Centre Cívic Mas Lluí, seu del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (C/ d’Estelí, 10), a Sant Feliu de Llobregat.

Les sessions Encontres s’emmarquen dins del programa Sumar per multiplicar, que potencia accions i activitats perquè centres i ateneus col·laborin, en tant que són vertebradors de l’espai cultural català des de l’associacionisme.

Consulta aquí el díptic amb tota la informació dels centres i ateneus participants al territori.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.