D’Esplugues a Sarrià, la darrera ruta ‘Camins d’Ateneus’

D’Esplugues a Sarrià, la darrera ruta ‘Camins d’Ateneus’

El passat 23 d’octubre vam realitzar un altre Camins d’Ateneus, aquest cop la ruta feia camí d’Esplugues a Sarrià.

La jornada va iniciar-se a l’ateneu Espluga Viva, on els i les participants van poder visitar les seves instal·lacions. D’allí, van anar pels carrers de la vila fins a l’altre ateneu federat que hi ha a Esplugues, L’Avenç Centre Cultural.

La ruta va continuar passant pels edificis més emblemàtics, els forns de ceràmica, els carrerons i els paratges del poble, fins que el grup va enfilar-se cap a la carretera de les aigües, tot resseguint uns camins i carretera antics amb unes vistes magnífiques del Baix Llobregat i Barcelona. El mirador dels Xiprers va ser l’espai triat per a l’aturada per esmorzar, on hi ha unes fantàstiques vistes cap al mar.

Després d’esmorzar, van seguir caminant fins a la bifurcació amb el camí que els portava cap a Sarrià, al final del qual es van aturar a la Torre dels Marquesos de Sentmenat i els seus jardins. Un cop a Sarrià, el grup va conèixer l’edifici del Centre d’Acollida Assís, l’entitat a la qual s’han destinat les aportacions d’aquest Camins d’Ateneus, un total de 100€.

Passaren pel Parc Joan Raventós fins a arribar al Centre Cultural de Sarrià, a on en Ricard Julià i la Montserrat Morera van ensenyar el teatre i la resta d’instal·lacions. La sortida va acabar amb un vermut al Centre.

Moltes gràcies a tots els que heu fet possible aquesta sortida i a tots els que hi heu participat!

Consulta aquí el llibret amb la ruta d’aquesta edició.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.