Noves propostes de les Residències Artístiques de la FAC 2022

Noves propostes de les Residències Artístiques de la FAC 2022

Hem actualitzat les propostes de les Residències Artístiques de la FAC 2022, la convocatòria permanent de residències adreçada, exclusivament, als artistes professionals, perquè aprofitin els espais dels ateneus per a la creació de nous projectes.

Aquestes són les propostes rebudes a dia d’avui. Mireu els projectes, quines dates i quines poblacions demana cada artista. Si alguna proposta us interessa, envieu un correu a xtac@ateneus.cat indicant de quina entitat sou i quin projecte us agradaria acollir:

  • NOU! – THE CONSCIOUS MOVE – Tempo – DANSA
  • NOU! – PRODUCCIONS ESSENCIALSRere l’ombra de Wendy i Peter Pan – TEATRE D’OMBRES
  • CIA SILENDIUMUna negra, una gorda i un marica – TEATRE

Les propostes es poden presentar durant tot l’any i impliquen que la companyia i l’ateneu es posin d’acord, amb la supervisió i l’assessorament de l’equip tècnic de la FAC.

La companyia disposarà d’un temps determinat per assajar a les instal·lacions de l’entitat i comptarà amb suport en la comunicació i difusió de l’estrena dels muntatges, que es durà a terme a l’espai del mateix ateneu. La participació en les residències no suposarà cap mena de cost per les companyies.

MÉS DETALLS SOBRE LES PROPOSTES

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.