[Convocatòria oberta] Subvencions per a desplaçaments fora de Catalunya

[Convocatòria oberta] Subvencions per a desplaçaments fora de Catalunya

S’ha publicat una convocatòria de subvencions per a desplaçaments fora de Catalunya per a dur a terme activitats i projectes relacionats amb la cultura popular i tradicional per a l’any 2021 i 2022.

Quines són les condicions per accedir-hi? 

  • Les activitats objecte de la subvenció s’han de realitzar al 2022. També es pot sol·licitar subvenció per als desplaçaments que hagi dut a terme durant el 2021.
  • El sol·licitant ha d’acreditar que ha estat convidat per un ens de fora de Catalunya per participar en l’activitat cultural objecte del desplaçament o, si s’escau, per l’entitat catalana responsable de la seva organització.
  • En el cas que el projecte comporti el desplaçament a més d’una població o país, aquests desplaçaments s’han de fer de manera encadenada i amb continuïtat temporal, i com a part d’una única gira o d’un programa ininterromput.
  • La subvenció mínima per projecte s’estableix en 800 € i s’han d’inadmetre les sol·licituds de subvenció d’un import inferior a 800 € o que continguin un pressupost del projecte inferior a 1.600 €. Així mateix, s’han de denegar les sol·licituds de subvenció per a projectes que, un cop valorats, només puguin obtenir una subvenció inferior a 800 €.

Important

Si se sol·licita subvenció també per a un projecte realitzat al 2021, cal presentar dues sol·licituds diferents: una per a les activitats de 2021 i una altra per a les de 2022.

Quin és el periode de presentació de sol·licituds?

El període per presentar les sol·licituds és de l’11 al 27 d’octubre de 2022, a les 14h.

CLIQUEU AQUÍ per descarregar-vos el RESUM DE LA SUBVENCIÓ

Més informació a la web de subvencions de la FAC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.