Hi ha joves entre 16 i 30 anys a la teva entitat? Això t’interessa!

Hi ha joves entre 16 i 30 anys a la teva entitat? Això t’interessa!

FORMULARI DE PARTICIPACIÓ

Només queden 10 dies perquè es tanqui el període de participació a la 33a edició dels Premis Ateneus, i fer-ho amb la categoria Jove, proposa! pot ajudar a impulsar els projectes dels i les joves de la teva entitat.

Ja sigui perquè comptin amb una secció juvenil específica; participin en les activitats dels grups de teatre, esbart o coral; tinguin la idea de programar tallers, xerrades o cursets per al públic d’entre 16 i 30 anys; s’encarreguin de dinamitzar l’esplai o el cau, o bé perquè vulguin muntar un torneig d’escacs o tenis taula, l’any 2023 podran fer realitat els seus projectes gràcies al premi.

I si no hi ha joves al meu ateneu? Cap problema! Cerca un grup de joves proper al teu barri o municipi, i feu una proposta conjunta. D’aquesta manera tindreu l’oportunitat d’acostar-los a la vostra activitat diària i seguir teixint xarxa amb el vostre entorn.

Els darrers premis concedits a la categoria Jove, proposa! han estat a projectes com la Comissió Lila dels Lluïsos d’Horta, que volia ser un instrument de gestió que permetés treballar a l’entitat des d’una perspectiva de gènere i amb dinàmiques inclusives; el Cabaret Jove’21 del Centre Moral d’Arenys de Munt, un espectacle de circ d’una entitat a la qual l’ateneu cedia l’espai, que volia donar cabuda a altres joves del Centre en aquella edició, i el projecte Micro obert de l’Ateneu Igualadí, que volia aprofitar l’espai exterior de l’entitat per donar una plataforma perquè la gent jove s’hi pogués acostar lliurement i interpretar temes musicals o monòlegs.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.