[Convocatòria oberta] Subvencions per a l’adquisició d’equipament tecnològic

[Convocatòria oberta] Subvencions per a l’adquisició d’equipament tecnològic

El Departament de Cultura ha publicat la convocatòria de les subvencions per a l’adquisició d’equipament tecnològic per entitats privades sense ànim de lucre de l’àmbit de la cultura popular i tradicional i el patrimoni etnològic de Catalunya.

Quin és l’objecte d’aquesta línia de subvencions?

Contribuir econòmicament a l’adquisició d’equipament tecnològic per millorar la connectivitat i la comunicació d’aquelles entitats privades sense ànim de lucre que tinguin per objecte dur a terme activitats relacionades amb la cultura popular i tradicional i el patrimoni etnològic de Catalunya.

Per tant, seran subvencionables l’adquisició d’ordinadors de sobretaula, portàtils i tauletes, per al treball presencial o el teletreball; de recursos tècnics per a la realització de videoconferències (càmeres web, micròfons i auriculars); elements per a la millora de la connectivitat (cables de xarxa, commutadors en xarxa i repetidors de senyal wifi); recursos tècnics destinats a la realització de reunions telemàtiques i de presentacions públiques (projectors, pantalles, pissarres electròniques, càmeres web i micròfons especials per a sales de videoconferències); programari necessari per a l’explotació dels equipaments esmentats, i videocàmeres i els seus complements per a l’enregistrament i la retransmissió en directe o reproducció en diferit, a través d’internet, d’esdeveniments culturals propis de l’entitat sol·licitant.

Quina és la quantia de les subvencions?

La quantia de la subvenció serà d’un mínim de 400 € i d’un màxim de 5.000 € i, en tot cas, no pot superar el 70% del cost de les inversions.

Quin és el periode de presentació de sol·licituds?

El període per presentar les sol·licituds és del 5 al 20 octubre de 2022, a les 14h..

CLIQUEU AQUÍ per descarregar-vos el RESUM DE LA SUBVENCIÓ

Més informació a la web de subvencions de la FAC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.