Celebrat el XV Consell XTAC a l’Aliança Palmerenca

Celebrat el XV Consell XTAC a l’Aliança Palmerenca

La quinzena edició del Consell XTAC es va celebrar a l’Aliança Palmerenca de La Palma de Cervelló amb l’assistència dels programadors i programadores dels teatres de la xarxa.

La trobada va servir principalment per presentar les propostes de la programació coordinada del 2023, una selecció d’espectacles de diferents disciplines amb un escalat de preus, amb la finalitat d’incentivar la programació en xarxa per part dels teatres de la XTAC, les quals es poden sol·licitar fins el 15 de novembre.

El consell de la XTAC, que se celebra semestralment, és un punt de trobada per totes les entitats que formen part de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya. S’hi tracten diversos temes que tenen a veure amb la planificació a llarg termini, com poden ser les produccions coordinades o les produccions pròpies anuals, però també tots aquells aspectes que afecten al dia a dia de les entitats.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.